25-річній українській велосипедистці Олені Стариковій вдалося додати в скарбничку України останню срібну медаль на Літніх Олімпійських іграх-2020 в Токіо. Про це розповіли в Національному олімпійському комітеті України на сторінці в Facebook.

"Є приємні новини з олімпійського велотреку Ідзу. Олена Старікова здобуває срібло в індивідуальному спринті і приносить Україні 19-ту нагороду ігор XXXII Олімпіади в Токіо", - розповіли в НОК.

Як повідомляється, учениці тренера Євгена Болібруха вдалося в півфіналі впоратися з триразовою чемпіонкою світу і бронзовою медалісткою Лондона-2012 Лі Хвейші з Гонконгу. Разом з тим, у фінальній боротьбі за Золоту медаль українка поступилася в двох заїздах світовій рекордсменці Келсі Мітчелл з Канади.

"Неймовірний результат на Олімпіаді в Токіо продемонструвала українка Олена Старікова! У заключний день змагань наша спортсменка завоювала срібну нагороду в спринті на велотреку. Це 19-та медаль у скарбничці української збірної. Спасибі нашим олімпійцям!», - написав на своїй сторінці в Instagram президент України Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Наші спортсмени, пишаємося вами! Україно! Вперед, за новими перемогами", "У спорті, про який в Україні дізналися тільки зараз і то не всі. Браво, Старикова!", - захоплюються досягненнями спортсменки в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо: "Сильніше і без травм".Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів

Як повідомляє портал Знай.uа Двоє прикарпатців вирушать до Токіо: затверджено склад Олімпійської збірної України

Також Знай.uа писав, що Дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць