На сторінці в соцмережі Instagram відомої української співачки Оля Полякова, яка відома своїми епатажними витівками, з'явився новий пост. На цей раз вона похвалилася свій покупкою в магазині відомого бренду.

«А що у мене є? Ла-ла-ла! А що у мене є? А це колаборація від Тіни Кароль і "Дрім-Тім"! і їх подаруночки - для моєї матусі, і це мені одяг», - коментує сама Полякова те, що відбувається далі в її відео.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

На опублікованих кадрах зірка тримає в руках картонні коробки з одягом, на яких зверху – портрет української співачки Тіни Кароль. Крім упаковок з одягом, епатажній співачці подарували ще й букет рожевих гладіолусів.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Тепер Оля Полякова буде хизуватися в наряді із зображенням своєї колеги поо сцені.

Додамо, що відомий український бренд одягу «Дрім Тім» підготував особливу продукцію у співпраці з Кароль, присвячену її всеукраїнському туру.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

"dream_team_wear@tina_karol х Dream Team спеціально для всеукраїнського туру співачки - «Красиво». Футболки унісекс. Представлені в одному розмірі-оверсайз. 100% бавовна", - пишуть на своєму сайті виробники, додаючи, що ціна однієї такої футболки-550 гривень.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з дочками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після Приниження Кароль зізналася, що хвора