На сторінці в соціальній мережі Instagram відомого українського коментатора і футбольного функціонера Віктора Вацко, який обожнює ділиться цікавими публікаціями зі своєю аудиторією, з’явився новий допис.

Наразі на сторінку підписано близько 90 тисяч осіб.

«Скучив за роботою зі стадіону. «Шахтар» і «Олександрія» подарували дуже емоційний футбол і несподіваний результат», - написав він у дописі.

«Ці канали про футбол повне дно. Морозов каже : "Наші захисники ще не грали у такій парі", Плецан запитує: "Наші - це чиї", Морозов-Шахтаря. Просто повне дно, УПЛ, які можуть бути наші, ваші, чи «Шахтар» грав з умовним «Реалом», дві команди з чемпіонату, а експерти, які б мали бути незалежні і об’єктивні, несуть таку хрєнь, лижуть вже ту задн*цю, як пес свої яйця», - обурюються фанати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Нашi 1:2 ненашi», «Віктор, а можна об'єктивно коментувати, а не у відкриту топити за Шахтар!?», «Вітя, не переживай, і «Шахтар» колись також виграє, будете з Денисовим хороводи водити. Тільки не в Києві!!!», «Не підлизуй так «Шахтарю», втратиш авторитет», - обурюються у відповідь підписники.

«Учора дивилась матч без звуку, хоч і вважаю Вас кращим коментатором країни. Оди «Шахтарю» були фальшиві і несправедливі, але це реалії сьогоднішніх футбольних каналів. Сподіваюсь, що вам хоч всім за це добре платять...», - додають у коментарях

Нагадаємо, раніше Футбольний коментатор Віктор Вацко згадав найяскравіші моменти на Євро-2020: "Сміялися, стрибали і плакали". На сторінці в Instagram відомого українського футбольного коментатора і телеведучого Віктора Вацко з'явилося нове цікаве повідомлення.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Найсмішніший коментатор Вацко потужно підтримав збірну напередодні матчу з Англією: "Україна-це любов". Віктор Вацко опублікував нове фото і висловив своє ставлення до збірної України з футболу.

Також «Знай.иа " писав, що Найсмішнішого коментатора Віктора Вацко "взяла в полон" маленька собачка: вилізла зверху і висунула язик. Чоловік провів свій день з домашнім вихованцем