Популярна українська співачка Злата Огнєвіч, яка стала новою героїнею реаліті-шоу "Холостячка", розповіла українцям, як важливо дивувати і радувати свого партнера у відносинах. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Любите фантазувати і дивувати свого партнера? Це стосується і чоловіків, і жінок. Часто ми думаємо, що лише чоловік повинен проявляти ініціативу і розбурхувати свою другу половинку. Це завжди взаємний процес", - написала вона.

Злата також додала, що у неї нещодавно було схоже побачення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

"Як ваш партнер дивує у відносинах? Напишіть в коментарях про найкрутіші ідеї побачень, сюрпризів? Ось такі, щоб до одуріння прекрасно, незабутньо, хвилююче! Щоб до мурашок по шкірі і тремтіння в колінах! Якщо у Вас були такі побачення - ви дуже щасливі люди. А я сьогодні не опишу своє хвилююче побачення, тому що восени ви і самі все побачите на «СТБ»», - пообіцяла дівчина.

"З Богом! Слухайте своє серце! А ми чекаємо осені, щоб побачити найкрасивіші побачення!", "Неймовірна красуня, дуже гарне чорне довге волосся, круто - крута брюнетка", - захоплюються шанувальники в коментарях.

Нагадавши, "Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила всі свої найпотаємніші секрети: "Хочу її вбити". Злата Огневич відверто розповіла свої секрети

Як повідомляв портал " Знай.ua", Злата Огнєвіч захотіла екстриму на "холостячку": "дуже непросто мені догодити". Злата Огневич зізналася, чого чекає від проекту.

Також " Знай.ua " писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч проміняла море на дещо краще: "купаюся в любові". Злата Огневич відверто розповіла про кохання