Зірка "жіночого кварталу" Катерина Нікітіна поділилася новим роликом з шанувальниками. Там вона танцювала танець на великих підборах, заявивши, що це було досить легко.

Відео з'явилося на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно ділиться з шанувальниками новими кадрами, або ж роликами, як цього разу. А ось у своїх Stories дівчина розповідає про своє життя, не упускаючи ніяких деталей.

Всього за дівчиною стежить там близько 52 тисяч шанувальників.

Але разом з іншою дівчиною вирішили станцювати на камеру невеликий танець. При цьому, не можна не відзначити, що обидві вони на високих підборах, що: природно ускладнює завдання.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Легкий танець з @karolina_zagorulko ❤️#dance #mood #heels #nikitina"- підписана нова публікація у зірки "жіночого кварталу".

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"🔥🔥🔥❤️";

"Easy????? EASYYY???";

"Попа як у Кім)))))))";

"Фантастика😍";

"Знову без емоцій на обличчі? Нуну, це як суп без солі . 😝"

"😍😍😍❤❤❤❤";

"❤️❤️❤️❤️❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

До слова, не так давно Катерина Нікітіна повернулася з невеликої подорожі. Поки відкриті кордони, вона вирушила в сонячну Грузію, щоб трохи відпочити перед початком старанної роботи.

Нагадаємо, що Катерина Нікітіна станцювала в міні-шортах на жердині

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "жіночого кварталу" Нікітіна показала гарячі танці.

Також Знай.uа писав, що Катерина " Нікіткіна "Нікітіна поділилася відео запальних танців під трек" Чікі " авторства Івана Дорна.