На сторінці в соцмережі Instagram української гумористки і зірки "жіночого кварталу" Катерини Нікітіної з'явилася нова публікація.

Цього разу зірка побалувала шанувальників "гарячим" відео, на якому вона «перекидається» в ліжку з Валентином Міхієнко – її сценічним «чоловіком». При цьому вони скуті наручниками-очевидно, зображуючи Харківську пару, яка вирішила встановити рекорд спільного проживання в скутому стані.

"Хочете побачити більше нових номерів першими?! Приходьте завтра і 14-го на наш концерт "жіночого кварталу". Мій улюблений "чоловік" Саша! @valik_mikhiienko! Обожнюю з тобою працювати", - написала Нікітіна.

На відео - пара молодих людей, які живуть, скуті наручниками. Навіть найпростіші щоденні справи для них тепер – величезне випробування, і це не може не розсмішити.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Смішні які, і круті», - коментують побачене фанати проекту.

Нагадаємо, що подружка Кравець з " жіночого кварталу "Нікітіна зайнялася цим прямо за кермом:" обожнюю одна і кричати...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Нікітіна показала результати тренувань по розтяжці під час фестивалю "Весело" в Туреччині.

Також Знай.uа писав, що зірку жіночого кварталу Нікітіну порвало від Івана Дорна.