Українцям відкрили двері 124 країни, але ситуація з перетином кордонів не така проста і легка, як може здатися. Як, коли і з чим можна виїхати в подорож прямо зараз?

У минулому році в цей час були відкриті Єгипет, Туреччина, Чорногорія та Албанія, зараз же в список увійшли Греція, Іспанія, Грузія, Куба і т.д. всього з середини липня відкрилося 26 європейських країн. З середини липня, після звіту Єврокомісії з безпеки України з епідеміологічної точки зору, для наших туристів відкрилися практично всі європейські країни. Виняток-хіба що Чехія і Польща.

COVID-паспорти - фото mintrans.news
COVID-паспорти - фото mintrans.news

"Обнімашки з окупантом": на українську олімпійську чемпіонку Магучих вилилася хвиля критики через фото з путінською спортсменкою.

Українська легкоатлетка Ярослава Магучіх і її колега з Російської Федерації Марія Ласіцкене зробили спільний знімок після змагань зі стрибків у висоту на Олімпійських іграх-2020 в Токіо.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Магучіх з прапором України, а Ласіцкене з прапором ОКР, фото: Reuters
Магучіх з прапором України, а Ласіцкене з прапором ОКР, фото: Reuters

Ксенія Мішина заговорила про самотність після розставання з Олександром Еллертом:"боялася цього моменту".

У липні вона розійшлася з переможцем шоу "Холостячка" і її бойфрендом Олександром. Про розставання Ксенія Мішина написала на особистій сторінці в соцмережі Instagram. Вона зазначила, що дане рішення є остаточним.

Дан Балан забув про Тіну Кароль і втік в обійми Людмили: "рідні душі..."

Дан Балан вже не перший місяць підігріває чутки про роман з українською зіркою шоу-бізнесу Тіною Кароль. Однак не Цього разу. Зараз шанувальники Дана вирішили нагадати, що артист любить радувати свою маму подарунками.

Дан Балан з мамою, скріншот: Instagram
Дан Балан з мамою, скріншот: Instagram

На опублікованому кадрі можна побачити Дана Балана разом з мамою, де швидше за все співак подарував їй величезний букет червоних довгих троянд. На жаль, шанувальники ніяк не підписали знімок. Швидше за все, залишивши простір для роздумів у своїй групі. Однак можна помітити один вельми яскравий коментар:"Рідні, красиві душі".