Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість приголомшила шанувальників несподіваною новиною, розповівши, як збирається зустріти своє 55-річчя.

Так, артистка 22 серпня відсвяткує в колі колег, чоловіка Віталія Борисюка і колишнього чоловіка Євгена Паперного, зіграючи в виставі "Сублімація любові". Зірка зазначила, що чекає на всіх шанувальників в Міжнародному центрі культури і мистецтв України в Києві і навіть пообіцяла кожному глядачеві келих шампанського.

Варто відзначити, що Ольга була одружена з Євгеном Паперним з 1987 по 1991 рік і народила від нього доньку Антоніну. З Віталієм Борисюком Сумська перебуває в щасливому шлюбі вже 25 років і разом пара виховує доньку Анну.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

"Друзі, 22 серпня,свій день народження 🎂🎈🎈🎈вирішила святкувати разом з вами і моїми прекрасними колегами @vitaliyborysyuk і Євгеном Паперним на сцені МЦКМ(Жовтневий) з виставою «СУБЛІМАЦІЯ ЛЮБОВІ» 🎭#сублімаціялюбові !

Чекаємо вас наступної неділі, 22 серпня,о 19.00,Київ, на нашій чудовій комедії!✋🏻

Неймовірні враження,незабутні ємоції і навіть келих шампанського для кожного глядача!🥂"

instagram.com/olgasumska/

instagram.com/olgasumska/