Популярна українська співачка, акторка і секс-символка Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість взяла участь в пікантній фотосесії, рекламуючи бренд подушок і постільної білизни.

Так, артистка лежала на широкому ліжку серед білосніжних покривал, примірявши лише шовкову піжаму рожевого кольору і грайливо розстебнувши на сорочці верхній гудзик. Зірка вирішила видати три свої головні секрети хорошого сну, доповнивши жіночний образ нюдовим макіяжем.

Виконавиця зазначила, що важливо спати в провітреній спальні, не їсти перед сном, а також думати про хороше: уявляти те, що хотілося б побачити уві сні.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"*мій секрет хорошого сну

- Спати в провітреній спальні.
Нехай краще в ній буде холодно, ніж лазня. З нестачі кисню ви хороші сновидіння не вичавите. Будете крутитися і мучитися.

⁃ Не їсти перед сном всяке сміття.
По-перше, організм буде гірше засипати, тому що потрібно перетравлювати вашу нічну прогулянку до холодильника, по-друге, багато продуктів стимулюють вироблення природного кофеїну.

Думати про хороше.
Звичайно, ніч - найкращий час для самобичування, але привчіть себе перед сном фантазувати про щось приємне. Думайте про засоси з Райаном Рейнольдсом. Мозок потім почне добудовувати цю фантазію уві сні, дивись, щось хороше видасть."

instagram.com/da_astafieva/