Відома секс-символка, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Нещодавно знаменитість виставила відверту серію фотографій, зроблених в дзеркалі спальні власних світлих апартаментів.

Так, дівчина похвалилася новеньким міні-бікіні білого кольору, сидячи на широкому, залитій сонячними променями ліжку і прийнявши спокусливу позу. Красуня розвернулася до шанувальників спиною і сіла в напівшпагат.

Зірка грайливо продемонструвала не тільки пишні груди, але і сідниці, над якими наполегливо працює у фітнес-клубі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Особисте життя красуня зберігає за сімома замками, показуючи лише пухнастих друзів - золотистих ретриверів Соника і Броуді.

Шанувальники часто цікавляться у Даніель, чи справжні у інтернет-знаменитості груди. Сама зірка стверджує, що такими формами її нагородила природа, проте бути їх власницею зовсім не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даніель Айяла "вигуляла" 10-й розмір посеред великого міста

Також знаменитість показала, що витворяє в спальні

А ще Даніель Айяла помилувалася заходом сонця в тоненькій маєчці