Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще недавно виступала у складі групи "НеАнгели", часто радує мільйонну аудиторію яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Як відомо, у артистки від другого шлюбу з пластичним хірургом Едгаром Камінським є двоє дітей – 6-річний син Леонард і 5-річна дочка Лаура. У 2019 році зоряна пара прийняла рішення про розлучення.

Едгар і Слава Камінські

Слава розмістила в соцмережі серію сімейних знімків з дітьми, з відпочинку на українському курорті в Одесі. Дівчина заявила, що їх фотографував батько дітей і її колишній чоловік Едгар. У кадрі щасливі діти граються в басейні, з радістю позуючи на камеру і насолоджуючись моментом.

"Картина "Котики і мати" ❤️", - написала Слава.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Користувачі соцмережі захопилися сімейною ідилією і залишили найкращі побажання.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська показала, що думає про Вікторії Смеюху після розпаду "НеАнгелів": "Всі 15 років"

Нагадаємо, що Слава Камінська несподівано засвітила вагітний живіт: "Не в цементі - вже добре"

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська в стильному приталеному платті пофліртувала з шанувальниками: "Красива. Сил немає"

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська забула надіти ліфчик під сукню, але було вже пізно