Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила ніжний архівний кадр, позуючи навпроти широкого вікна і примірявши облягаюче чорно-біле вбрання.

Так, артистка запропонувала шанувальникам задати їй найбільш цікаві питання, на які із задоволенням відповіла.

Зірка сиділа в гримерці з незвичайним концертним макіяжем на обличчі, розповівши про те, що її надихає, улюблену страву (вареники з вишнями), дієту (Наталя позбулася 5 зайвих кіло і не планує зупинятися), а також дала шанувальникам кілька цінних порад. Наприклад, виконавиця спробувала допомогти жінці, яка поскаржилася на алкоголізм чоловіка.

instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

- Мій чоловік п'є... Як йому допомогти?,- цікавиться прихильниця.

- Це дуже складна залежність. Я думаю, що ця людина повинна захотіти допомогти собі сама. Це має бути його рішення. Няньчитися роками з людиною, яка хвора - марна і безцільна трата власного життя. Потрібно зробити так, щоб він захотів. Я б напевно не стала жити з людиною, яка п'є, - зазначила Могилевська.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".