Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок.

Так, артистка підготувала шанувальникам несподіваний сюрприз - Тіна випустила бекстейдж кліпу "Я не беру трубку" 9-річної давності, режисером якого став кліпмейкер Алан Бадоєв.

Тіна Кароль, скріншот з YouTube
Тіна Кароль, скріншот з YouTube

Зірка позувала в різних зухвалих образах і з коротким світлим волоссям, приміряючи яскраво-червоний брючний костюм, золотий корсет, тримаючи на руках кота-сфінкса, боді в стразах з глибоким декольте і кислотну помаранчеву перуку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Backstage кліпу, якому 9 років...

Оце так!

Неймовірний ексклюзив на моєму Patreon"

Тіна Кароль, скріншот з YouTube
Тіна Кароль, скріншот з YouTube

Тіна Кароль, скріншот з YouTube
Тіна Кароль, скріншот з YouTube

Фолловери не пройшли повз: "Я сподіваюся ми до 2082 року дочекаємося беків з "Помнишь" або "Домой", "здається патреон зі студії під час написання альбому «Красиво» ми теж 9 років чекати будемо 😂", "Шикарно 🤩", "через 9 років все повторюється)❤️", "ХуліганТіна увійшла в чат😂 🔥", "вауууу 😱 😱 😱 крашиха моя ❤️❤️❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату