На сторінці в Instagram дочки екс-президента України Віктора Ющенка, 41-річної Віталіни, з’явився новий інтригуючий допис.

Цього разу вона анонсувала власний проект «із благородною місією», додавши, що закликатиме всіх своїх підписників долучитися до ініціативи.

«Зовсім скоро я презентую для вас сюрприз, у якого дуже благородна місія. Я буду закликати, щоб кожен мій підписник долучився. Вчора разом з ТСН дізнались реакцію мого тата на цю мою ініціативу. Я рада, що він двома руками підтримав таке моє важливе починання. Чи маєте здогадки, що це? Поки тримаю інтригу, на наступному тижні все дізнаєтесь», - пообіцяла 41-річна матір двох дівчаток, яка нещодавно кардинально змінила свою зовнішність.

Прихильники Віталіни відзначили, що вона помітно збільшила губи та змінила форму вилиць. Для зйомок сюжету в ТСН вона обрала доге плаття персикового кольору в актуальний цього сезону принт, перлове намисто та великий козацький хрест в якості прикраси.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Зачіску вона вклала у тугі косички, зібрані на потилиці.

«Ми в очікуванні...», «Чекаємо», «Інтрига... Okay», - пишуть у коментарях українці.

Нагадаємо, внучка Ющенка Доменіка показала розкішний відпочинок на Мальдівах: "Рай на землі". Доменіка Ющенко показала, як відпочиває

Як повідомляв портал Знай.ua, як виглядала внучка Ющенка до зміни зовнішності: зовсім не гламурна левиця з пухкими губами. Доменіка Ющенко стала учасницею 11 сезону "Голосу країни"

Також Знай.ua писав, внучка Ющенка Доменіка покинула Україну після поразки на шоу "Голос країни". Світська левиця показала кадри з райського острова