Популярний український телеведучий, шоумен і любитель записати кліпи-пародії на своїх зіркових колег Володимир Остапчук продовжує радувати шанувальників новими кадрами з щасливого життя сім'янина. Цього разу Вова показав фанатам і друзям яскраві романтичні танці зі своєю дружиною Христиною.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Остапчука в мережі Instagram.

"Це кохання", — коротко написав Володимир англійською мовою і додав смайлик у вигляді сердечка.

Тепер популярний ведучий, мабуть, втомився від постійних новин від своєї колишньої, листування якої недавно спливла на просторах мережі від його сьогоднішньої дружини, і почав просто танцювати на радість коханій і своїм шанувальникам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити танцюючого Володимира і його дружину Христину. Парочка мило паморочиться навколо каміна, їх рухи, на думку фанатів, дуже енергійні і гнучкість танцюристів на вищому рівні.

Також варто зазначити, що фанати після того, як залишили тисячі лайків, почали активно коментувати відео: "Класні", "Вова бальник", "Ніжки у неї одне чудо", "Гидко дивитися на ці вибрики", "Якщо починати ранок, то тільки так! Відмінно!", "Кінцівка - вогонь"," Тили тили тісто наречений і наречена", "Поголений, вимитий, гелем намазаний".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Вова Остапчук завис між трьома "малятками" - одна краща за іншу: "Допоможіть вибрати".

Як повідомляв Знай.uа, нова дружина Володимира Остапчука ошелешила несподіваним зізнанням: "Чекаємо на поповнення...".

Знай.uа писав, дружина Володимира Остапчука показала, які повідомлення отримує від колишньої чоловіка: "Жили з повією".