Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила серію ніжних кадрів з відпочинку, прогулюючись по залитих сонцем вуличках.

Так, артистка приміряла довгу сукню молочного кольору з глибоким декольте, доповнивши образ широкими сонцезахисними окулярами, масивною плетеною сумкою і акуратними золотими аксесуарами у вигляді підвіски і сережок.

39-річна зірка покрасувалася розкішною фігурою, над якою наполегливо працює завдяки правильносу харчуванню і тренуванням. Також виконавиця видала, який зворушливий комплімент зробив їй чоловік Костянтин.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Чоловік сказав вчора "Ти неправдоподібно добре виглядаєш, а я - правдоподібно"😂 😎"

Фолловери не пройшли повз: "Віра Поппінс, Здрастуйте!😂 🔥 👏 ", "Коли жінкою захоплюються, їй нічого не залишається як захоплювати!!!", "❤️Все-таки в черговий раз переконуюся , щоб виглядати красиво, досить лаконічно одягнутися, але ОБОВ'ЯЗКОВО бути коханою і щасливою)", "Віра яка у тебе красива грація , спина , фігура, неймовірна жіноча енергія ❤️".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з донькою Сонею.