Українська співачка, екссолістка гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва, яка виступає в Росії, повідомила багатомільйонній армії шанувальників важливу новину в соцмережі.

Дружина відомого композитора Костянтина Меладзе продовжує ігнорувати скандал навколо нього і намагається зберігати позитивний настрій. Так, нещодавно 39-річна виконавиця відвідала благодійний обід, де вона була спеціальним гостем.

Віра позувала перед фотографами і навіть виступила з промовою. Відомо, що на заході вдалося зібрати 1 мільйон рублів.

Віра Брежнєва, скріншот з Insta Stories

Віра Брежнєва, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Віра Брежнєва, скріншот з Insta Stories

"Сьогодні я в Петербурзі була на дуже красивому обіді, який організував "Фонд Доброделы". Зібрали гроші на добру справу", - зазначила Брежнєва.

Віра Брежнєва, скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Костянтин Меладзе розповів, як 10 років розривався між Вірою Брежнєвою і дружиною: "Як у батька з донькою".

Нагадаємо, дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва відповіла кривдникам дивним посланням.

Як повідомляв портал Знай.uа, ще одна ексучасниця "ВІА Гри" звинуватила Меладзе в домаганнях.

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Приходько втрутилася в секс-скандал з Костянтином Меладзе: "Свічку не тримала".