Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з шанувальниками несподіваними новинами - виявляється, артистка готується презентувати нову шоу-програму "Взрослая Девочка".

Так, зірка 26 жовтня Востаннє дасть масштабний концерт з фірмовою "Королевою ночі", а після покаже свіжий і видовищний проект. Виконавиця зазначила, що в шоу знайдеться місце і улюбленим хітам, і прем'єрам, а тому звернулася до фанатів за допомогою.

Ольга попросила аудиторію написати, в яких ще репертуарах і жанрах шанувальники її творчості хотіли б почути Полякову.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Привіт, мої дорогі! ❤️

Незвичайний буде цей пост.... ;)

‼️ Як ви пам'ятаєте, 26-го жовтня в київському Палаці Спорту я востаннє представлю шоу "Королева ночі"! А вже зараз я готую нове шоу, нову програму, яка має поки ще робочу назву "Взрослая Девочка"."! ‼️

🔥 Це буде також видовищно, також голосно і масштабно і ми готуємо безліч режисерських рішень, які зроблять це шоу таким же успішним, як і "Королева ночі"!
Хіба може бути інакше? ☺️

Звичайно ж, в цьому шоу знайдеться місце і нашим з вами улюбленим пісням. Ми знайдемо для них нове звучання і нові постановки. Буде, як завжди, гаряче і весело! 💥..."