Ольга Фреймут розповіла про знаменний день в її житті. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська телеведуча, головний " ревізор "країни, а також головна вихователька в проекті" Від пацанки до панянки " Ольга Фреймут часто ділитися цікавими моментами з життя. На її офіційну Instagram-сторінку підписано 670 тисяч осіб.

10 серпня вона опублікувала відео у своїх сторіз на своїй соцмережі з кондитерської. Приводом стало день народження батька Михайла коника.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ми з Юлею в цукерні, замовили торт. У тата день нарождення. І ми їдемо в Підгірці, це село де народився мій тато
, - зізналася українська телеведуча.

Вона зазначила, що хотіла зробити свято для всіх рідних у Львові, однак у неї в родині дідусь під дівою. Тому вони вирішили зробити йому сюрприз у дворі.

"Буде весело, вся родина збереться",- зізналася Ольга Фреймут.

Нагадавши, Slavia підшукала гідну заміну Дзідзьо: "Красунчик у всіх сенсах". Slavia міцно затиснула в обіймах друга Дзідзьо

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишня Дзідзьо Slavia зізналася, від чого залежить її стрункість: "відмовлятися не хочу". Slavia розповіла, чим харчується

Також " Знай.ua " писав, Slavia після розставання з Дзідзьо попросила допомоги у Олі Фреймут: все розвалюється. Slavia попросила Олю Фреймут дати важливу пораду.