Ольга Фреймут, популярна українська телеведуча та головна "ревізорка" країни, часто дає поради з етикету і пояснює, як поводитися у тій чи іншій ситуації.

Цього разу на своїй сторінці в Інстаграмі, де на телеведучу підписано 672 тисячі читачів, Оля Фреймут опублікувала фотографію зі своїм дідусем, з яким зустрілася на святкуванні дня народження свого батька, а його сина.

На знімку, який з'явився в інстаграм-сторіс телеведучої, Оля Фреймут ніжно обійняла свого дідуся і поцілувала в щоку. Обоє - радісні та у святкових ковпаках на голові.

Оля Фреймут з дідусем, instagram.com/freimutolia
Оля Фреймут з дідусем, instagram.com/freimutolia

"Хотіли свято у Львові, але дідусь, тата тато, старенький. Готуємо забаву на подвір'ї в селі. Це буде сюрприз", - написала раніше телеведуча. Оля Фреймут.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Оля Фреймут показувала, як готується до цієї знаменної події. Вона замовила величезний торт для свого батька і запросила на подвір'я музикантів, під музику яких станцювали батьки телеведучої. Оля Фреймут також показала й інших дорогих її серцю людей - друзів та рідних, які зібралися на святі.

Фото: instagram.com/freimutolia
Фото: instagram.com/freimutolia

Батьки Олі Фреймут: instagram.com/freimutolia
Батьки Олі Фреймут: instagram.com/freimutolia

Оля Фреймут: instagram.com/freimutolia
Оля Фреймут: instagram.com/freimutolia

Нагадаємо, Оля Фреймут видала секрет сімейного щастя: "Обійняти й пробачити". Оля Фреймут дала корисну пораду

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Фреймут з розкуйовдженим волоссям розслабилася у ванній: навіть про етикет забула. Ольга Фреймут виклала несподівану фотографію

Також "Знай.ua" писав, заміжня Оля Фреймут зізналася в коханні чоловікові: "Навіть не міг сподіватися". Оля Фреймут показала цікаві кадри з відомим телеведучим