Український футбольний клуб вдруге обіграв бельгійський Генк у Києві. Про це повідомляє портал УНІАН.

Матч закінчився як перший з рахунком 2:1 на користь клубу з Донецька, а також пройшов з рахунком 4: 2 на користь двох команд.

У першому таймі " Шахтар "був гостріше суперника і втілив у гол один зі своїх моментів - Додо розігнав атаку" гірників", підключив тітці, той обіграв суперника і віддав на Лассіну Траоре, який не промахнувся.

Після перерви Бельгійська команда взяла під контроль м'яч. Бельгійці змогли створити кілька небезпечних моментів і навіть потрапити в поперечину, проте до взяття воріт завжди чогось не вистачало.

Шахтар, фото: shakhtar.com
Шахтар, фото: shakhtar.com

У підсумку саме "гірники" забили другий м'яч на 76-й хвилині. Автором голу був Маркос Антоніо. Наприкінці гри бельгійці все ж змогли забити гол престижу, проте переломити гру у них не було шансів.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Шахтар" вперше за п'ять років зіграв у кваліфікації Ліги чемпіонів. Попередня спроба пройти відбір в 2016 році закінчилася для "гірників" сенсаційним вильотом від "Янг Бойз" в 3-му раунді.

Відзначимо також, що в наступному раунді плей-офф "гірники" зустрінуться з "Монако", яке впевнено обіграло "Спарту".

Нагадавши, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо: "Сильніше і без травм".Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів

Як повідомляє портал Знай.uа двоє прикарпатців вирушили до Токіо: затверджено склад Олімпійської збірної України.

Також Знай.uа писав, що дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць