Ліонель Мессі. Фото: Чемпіонат.
Ліонель Мессі. Фото: Чемпіонат.
Ліонель Мессі. Фото: Чемпіонат.

Ліонель Мессі став офіційним гравцем ПСЖ: подробиці контракту

Ліонель Мессі покинув футбольний клуб "Барселона", якому віддав половину свого життя. У футболіста закінчився контракт, який він вирішив не продовжувати зі своєю командою. З футболістом уклав контракт футбольний клуб ПСЖ. Угоду на два сезони плюс рік на опціони було підписано через кілька днів після того, як Мессі зі сльозами на очах попрощався з Барселоною.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

Леся Нікітюк показала груди в максимально відвертому бікіні

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів, відправившись на старовинний курорт Європи - Фуншал, Португалія. Так, артистка позувала в басейні на даху з панорамним видом, насолоджуючись спекотним сонечком і блакитною водою, примірявши пікантне бікіні кольору фуксії.

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna

Ірина Білик впустила українців у своє ліжко після розлучення

Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно заявила про розлучення зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим, порадувала себе і своїх шанувальників новою "постільною" фотосесією. Відповідні фотографії і новий пост Ірина Білик виклала на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де на артистку підписано 361 тисяча читачів. Співачка позує на камеру, лежачи на ліжку.

Jerry Heil, instagram.com/thejerryheil
Jerry Heil, instagram.com/thejerryheil

Jerry Heil "вискочила заміж" просто в басейні: "Батьки шоковані"

Молода українська співачка Jerry Heil, яка підкорила публіку своїм неабияким талантом та оригінальністю, заінтригувала "весільними" знімками. Оскільки в своєму пості Jerry Heil не написала нічого конкретного, її підписники припустили, що насправді мова йде не про весілля, а лише про зйомки кліпу або нову пісню.

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Пенсіонерам пообіцяли надбавку в 400 гривень: кому пощастить

У Пенсійному фонді готують поетапне підвищення пенсій. Вже до кінця року в Україні пенсії піднімуться в кілька етапів. З 1 жовтня пенсіонери віком 75-80 років отримають додаткові 400 грн до пенсії, мінімальний розмір якої встановлено на рівні 2500 грн.