Відома українська співачка Олександра Зарицька, солістка гурту KAZKA прийшла на інтерв'ю до Марії Єфросиніної, де відверто поговорила на всі теми, які хвилюють її, а також громадськість.

Новий ролик з'явився на YouTube- каналі телеведучої, який вона веде вже тривалий час. Кликала вона Сашу досить тривалий час, більше року, але та постійно відмовлялася.

На інтерв'ю вони торкнулися досить зворушливі і особисті теми, про які раніше співачка ніде не говорила. Розповіла вона і про стосунки, і про розлучення батьків.

Першим коханням Саші виявився її найкращий друг з Харкова, в якого вона була закохана досить тривалий час, але, на жаль, це було нерозділене.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Після переїзду в Одесу вона закохалася знову, але, і тут не пощастило. Любов була складною, так як людина була проблемна. Хлопець переїхав туди з Донецька.

"Ми хотіли разом жити, і у нього були постійно якісь проблеми, там, не знаю, дуже-дуже важка людина. Зараз його мама іноді дзвонить мені досі. Було складно, Я від цього всього відмовилася, і перестала з ним спілкуватися " - розповіла дівчина.

Також, розповіла Саша Зарицька і про розлучення батьків. Відносини між батьками були складними, і мама постійно говорила про те, який батько поганий.

Шестирічній дівчинці розлучення ТАТО пояснив тим, що він поїхав на заробітки, і з цією думкою маленька дівчинка жила тривалий час.

"Розставання з батьком було найжахливішим, тому що було неправильним. Мені не пояснили, що це ок, коли тато і мама більше не люблять один одного, більше не хочуть бути разом. Але, вони все одно тебе люблять, і це нормально. Напридумували мільйон історій, а я думала, що він просто мене не любить, і що він поїхав" - продовжила розповідь Саша Зарицька.

Олександра Зарицька, instagram.com/kazka.band
Олександра Зарицька, instagram.com/kazka.band

Зараз співачка живе поруч з батьком, і вони часто бачаться, однак, він з колишньою дружиною досі не розмовляють. Хоча, Саша вважає, що було б набагато легше, якби вони могли щось налагодити.

Нагадавши, Олександра Зарицька ледь не покинула групу "Kazka": "занадто товста і безголоса". Олександра Зарицька зіткнулася з цькуванням

Як повідомляв портал Знай.ua, солістка Kazka Олександра Зарицька забула про скромність у День вишиванки: "Ми такі красиві". Олександра Зарицька привітала українців з днем вишиванки в

Також Знай.ua писав, солістка Kazka Олександра Зарицька покрила обличчя татуюваннями