Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, позуючи під час перерви зйомок шоу, присвяченого Дню Незалежності України на телеканалі "Україна", яке глядачі зможуть побачити вже 24 серпня.

Так, артистка, яка є лідеркою зіркової сотні в проекті "Співають всі", приміряла вбрання чорного кольору з глибоким декольте, суцільно всипаний паєтками, доповнивши образ масивними аксесуарами у вигляді намиста і браслета.

Зірка робила вибір між речами, зображеними у вигляді емодзі з обох сторін. Між варениками і борщем Наталя вибрала борщ, між скрипкою і бандурою - скрипку, між книгами і фільмами - книги, а між сном і святкуванням Дня Незалежності - яскравий концерт.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"А що вибираєш Ти? 🤔"

Варто відзначити, що раніше Наталія Могилевська провела невелике опитування серед аудиторії і запропонувала вибрати, в якій би ситуації шанувальники ніколи не хотіли опинитися.

Співачка запропонувала такі варіанти: раптова закоханість в іншого, будучи в шлюбі, кохання до людини молодше або старше на 20 років, зрада з людиною своєї ж статі.