Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість після безлічі концертів і гастролей відправився в довгоочікувану відпустку з Настею Каменських - для літніх канікул пара вибрала сонячну Хорватію.

Так, артист показав, як розслабляється на білосніжному моторному човні і борознить синю воду. Шоумен приміряв чорну сорочку з довгим рукавом, вузькі сонцезахисні окуляри, а також різнокольоровий браслет з масивними намистинами.

На відпочинку Олексій відпустив невелику бороду і зізнався, що відмінно себе почуває.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати зміни в образі Потапа, проте їх думки розділилися: "Все також з бородою, не переконали😂"," 😘
Красива Хорватія)", " італійський або іспанський мачо. Мені подобається 🙂", " не голіться! Брутальність вам личить)))🔥", "Вам борода не пасує.", "Борода😍❤️", " Стильно, модно, молодіжно🔥", " Вау🔥", " шо за красапета 🥵", " Прекрасного відпочинку 🔥", " красивий і щасливий))) так тримати!!!".