Відома українська співачка Настя Каменських розповіла секрет свого правильного сніданку, а також продемонструвала себе після душу.

Новий пост з'явився на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, на який посилається інформаційний портал Hyser.

Дружина популярного українського музиканта показала свою ранкову рутину. Ті речі, які вона робить із задоволенням щодня.

Як зізналася сама співачка в новій публікації, саме сніданок викликає у неї дуже приємні емоції, які наповнюють зарядом бадьорості щодня.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Для мене це найприємніша частина ранку 🥰 коли після спорту або пробіжки і після прохолодного душу, йдеш на кухню, випиваєш склянку води і починаєш готувати сніданок, в тиші і наодинці зі своїми думками - для мене це як медитація" - сказано в повідомленні.

Для Насті Каменських ранок, це коли можна налаштуватися на новий день, і бути в гармонії з собою, роблячи всі справи не поспішаючи.

Також, в новому матеріалі спеціально для українського підрозділу Vogue, співачка вирішила поділитися кількома рецептами своїх улюблених сніданків, а також деякі лайфхаки, як зробити його ще більш корисним.

Все це доступно по посилання на сайті.

На новому знімку Настя сидить за кухонним столі з тарілками, на яких можна помітити корисну їжу. Сама Настя в яскравій футболці з ще вологими після душу волоссям. При цьому, не видно зовсім втоми, адже, як вона і відзначала раніше, ранкову рутину вона любить.

Нагадаємо, що Настя Каменських захотіла добра для дітей, а нарвалася на хейт: "краще б своїх народила"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських показала, як тринькає сімейні гроші без Потапа: "починаємо"

Також портал Знай.uа писав, що Потап розкрив всі карти на відпочинку з Настею Каменських: "Дірка велика"