Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

А нещодавно колишня дружина знаменитості, 43-річна продюсерка Ірина Горова виставила зворушливу серію фото з відпочинку в Греції, позуючи з татом - 11 серпня Анатолій Іванович Драган святкує день народження.

Так, щаслива донька написала найріднішому чоловікові безліч теплих слів і побажала якомога довше вчити студентів розуму, частіше відпочивати, здоров'я і гармонії.

Зірка зазначила, що її батько займається молекулярною біотехнологією, викладає в університеті, працював у США, випустив понад 85 наукових статей, виховав прекрасних дітей і навчив життєвим цінностям.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Татусю, з днем народження!

Здоров'я, гармонії, побільше відпочивай, насолоджуйся прекрасним віком, вчи своїх студентів розуму і залишайся татусем добрим, цікавим і завжди знаючим, як на молекули розібрати будь-яке питання.

А для тих, хто не знайомий з моїм татом @anatoliy.dragan, хочу поділитися тим, чим ми дуже пишаємося:

✔️ займається молекулярною біотехнологією

✔️ викладає в КНУ ім Шевченка

✔️ працював у США в ун-ті Дж. Хопкінса

✔️ удостоєний премією фонду Дж. Сороса і Ярослава Мудрого

✔️більше 85 наукових статей

✔️ h-index 26 (індекс цитованості наукових робіт вченого)

✔️ найкращий тато у світі, який знає про багато речей так багато, що Вікіпедія не потрібна

✔️ виховав прекрасних дітей, навчив цінностям та життєвій мудрості

Татусю❤️🌷"

instagram.com/gorovaya_irina/