Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на найстаріший курорт Європи - Мадейра, Португалія, відвідавши його столицю, місто Фуншал.

Так, артистка показала, як весело провела спекотні літні дні, насолоджуючись місцевими делікатерами і зачаровуючими видами. Зірка приміряла для прогулянки по місту ніжно-рожеве вбрання, що складалося з шортів, топа і укороченої сорочки, демонструючи струнке тіло.

Леся відобразила на знімках апетитні морепродукти, вид з оглядового майданчика на блакитну воду і черепичні дахи, а увагу шанувальників привернула ще й незвичайна авоська Нікітюк з останнього кадру в каруселі.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Best moments from the last day 💓

(Кращі моменти останнього дня 💓)"

instagram.com/lesia_nikituk/

Фолловери не пройшли повз: "Авоська" - просто супер 😄👏", "Добре там, де Леся🔥😂", "Всі фотки апетитні 😍", "В мене є крутезні рецепти з морепродуктами) Ви, Лесю, релаксніть там і за мене, бо я, поки, на кухні засмагаю😍", "Смачного!!!!)))) Дякую за те, що ділетесь смачними фото!!!!))) ❤ ️ ", "Всі фото чудові, навіть немає до чого домахатись😁".