Відому українську співачку, яка стала головною героїнею шоу "Холостячка", Злату Огнєвіч, нарешті показали в промо-ролику нового сезону. Відповідне відео опублікували на сторінці holostyakstb в Instagram.

"Вже дуже скоро на телеканалі «СТБ» відбудеться головна романтична прем'єра осені 2021 року. Проект "Холостячка" на чолі зі співачкою і композитором Златою Огнєвіч (@ zlata.Ognevich) підкорювати наші серця і дарувати вир незабутніх емоцій. Запали вогонь любові разом з холостячкою Златою Огнєвіч цієї осені», - анонсували в проекті.

У ролику Злата змінила кілька розкішних нарядів, полежала на капоті червоного кабріолета, наповненого трояндами, і прогулялася по хмарах.

"Знову буде тільки шоу і брехня, просто гра», «Все давно стало лише піаром», «Неприємна головна героїня. Взагалі", - журяться глядачі.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"Не дивіться і не коментуйте тоді», - відповідають їм фанати шоу.

"Мама рідна, як це красиво! Слів немає просто...", "А я чомусь вірю, що все буде добре і по-справжньому. Наскільки довго це триватиме, це вже інше питання. Але ж у Добриніна склалося, і у Злати складеться!", "Дуже миле відео", - сподіваються деякі в коментарях.

"Можна конкретно сказати дату точніше? Восени це може бути і 30 Листопада...",- цікавляться українці.

Нагадавши, "Холостячка" Злата Огнєвіч розкрила всі свої найпотаємніші секрети: "Хочу її вбити". Злата Огневич відверто розповіла свої секрети

Як повідомляв портал Знай.ua, Злата Огнєвіч захотіла екстриму на "холостячці"

Також Знай.ua писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч проміняла море на дещо краще