Анна Богдан розповіла, що пишається собою, адже їй вдалося привести себе в ідеальну форму і по-справжньому кайфувати від свого тіла.

Анна Богдан (Сторожук) стала відомою після перемоги в 11 сезоні шоу Холостяк. Там вона підкорила серце бізнесмена Михайла Заливако. Після цього Анна стала популярною блогеркою і за нею в Instagram стежать понад 180 тисяч осіб.

Скріншот stories Анни Богдан
Скріншот stories Анни Богдан

Тут дівчина активно ділиться цікавими подробицями з життя чи просто новими світлинами. Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Анна Богдан поділилася коротеньким відео на якому спокусливо рухається під музику.

Скріншот stories Анни Богдан
Скріншот stories Анни Богдан

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Дівчина танцювала у коротенькій жовтій сукні, яка вдало підкреслювала її форми. При цьому блогерка зазначила, що зараз на всі 100% задоволена своєю фігурою та зовнішнім виглядом.

Скріншот stories Анни Богдан
Скріншот stories Анни Богдан

"Чесно? Кайфую від себе та свого тіла. Щоразу, коли дивлюся на такі відео згадую, як плакала від того, що шкодувала себе під час схуднення... І зараз, пишаюся собою ще більше", - зазначила Анна Богдан.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину