Мешканка Вінниці виростила яблука з тризубом на честь Дня Незалежності України.

Місцева підприємниця зробила дане замовлення. Надія Гладько чесно зізналася, що мала подібного роду замовлення і вирощувала фрукти з різними зображеннями. Найбільше їй подобаються яблука зі смайлами, передає портал Depo.ua.

Найбільше популярні яблука зі "смайликами". Ходити по саду, в якому з обох сторін сотні яблук тобі "посміхаються" - справжній позитив. Настрій моментально поліпшується, хто б до нас не прийшов. І люди посміхаються у відповідь деревам. За цим цікаво спостерігати
, - повідомила вона.

Технологія виготовлення таких цікавих зображень була взята у японців: потрібно взяти наклейку з цікавить зображенням, потім наклеїти на плід, коли він ще зелений. Далі слід почекати дозрівання плоду і зняти наклейку.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Такі яблука коштують недешево, наприклад за один такий фрукт зі смайлом на місцевому базарі запитували шість гривень.

Нагадавши, Володимир Зеленський дав настанови українським олімпійцям у Токіо: "Сильніше і без травм".Володимир Зеленський звернувся до українських спортсменів.

Крім цього, ми писали, що лихач проїхав 600 кілометрів з дудкою в роті. Під час свого заїзду він грав гімн України на сопілці, яку змайстрував з пластикових труб і встановив на кермі велосипеда.

Також Знай.иа писав, що Дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць.