Відома українська блогерка, власниця і ведуча авторського проєкту "Ходять Чутки" на YouTube Раміна Есхакзай заговорила про весілля з адвокатом Євгеном Проніним.

Про це дівчина розповіла на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежать понад 240 тисяч осіб. Так Раміна вирішила поспілкуватися зі своїми шанувальниками, тому залишила віконечко в stories, де їй ставили різноманітні питання.

Раміна Есхакзай, фото з Instagram
Раміна Есхакзай, фото з Instagram

Так, одна з шанувальниць поцікавилася, чому блогерка виставляє свою обручку напоказ, проте не відповідає на питання про весілля.

"Я бачу, що ви доросла людина, але ви напевно не знаєте, що якщо тобі роблять пропозицію, то це не означає, що буде весілля. Так само як і наявність весільної обручки не передбачає весілля", - так Раміна Есхакзай прокоментувала питання про весілля з адвокатом Євгеном Проніном.

Скріншот сторіс Раміни Есхакзай 
Скріншот сторіс Раміни Есхакзай 

Варто зазначити, щокоханий Раміни зробив їй пропозицію під час відпочинку на Мальдівах 8 травня 2021 року. Про цю радісну подію дівчина сама оголосила в Instagram.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що колишня Козловського Раміна Есхакзай підготувала "провокацію": "Рватиме самі знаєте що"

Як повідомляв Знай.uа, Віталій Козловський вилив душу українкам, такого не чула навіть Раміна: "Здається жорстоким"

Також портал Знай.uа писав, що бКозловського зізналася, що сталося після інтерв'ю з Юлією Мендель: "Відчуваєш себе..."