Наталя Могилевська здалася на червоній доріжці. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в Instagram.

Співачка є однією з найбільш популярних українських знаменитостей. Незважаючи на те, що Могилевська свою концертну діяльність не так активно, вона регулярно бере участь в різноманітних передачах. Також співачка активно веде свою Instagram-сторінку, на яку підписано 1,3 мільйона чоловік.

Нещодавно телеканал" Україна " організував вечірку, яку назвали презентацією сезону великих прем'єр. Туди запросили безліч різноманітних знаменитостей, в тому числі і Наталію Могилевську.

11 серпня вона опублікувала відео поруч з ресторану "Гавана", де і проходила дана презентація. Жінка одягла довгу приталену сукню, туфлях на високому і тонкому каблуці, а також піджак з сріблястими аксельбантами. Даний епатажний образ зробив її схожою на Леді Гагу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

презентація нового телевізійного сезону @kanalukraina 🎉. Старт 21 серпня о 21:00 @spivayut_vsi. Друзі, ви навіть не уявляєте, що вас чекає!
, - повідомила вона.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину