Володимир Пресняков - перший чоловік Крістіни Орбакайте. Коли пара познайомилася вони були зовсім юними, тоді між ними спалахнули справжні почуття. Пару багато об'єднувало - гастрольне життя батьків, зйомки, фестивалі і творчий напрямок обох.
Пара не стала слідувати формальностям, тому не зареєстрували свої відносини навіть коли у них народився первісток Микита. Після народження дитини труднощі, які раніше здавалися не такими критичними тільки посилювалися. І вони руйнували відносини молодої пари.

Крістіна Орбакайте і Володимир Пресняков, фото Instagram
Крістіна Орбакайте і Володимир Пресняков, фото Instagram

Часто в пресі з'являлася інформація про розрив пари і про численні зради. Але пара стійко долала всі кризи, коли в 1996 році не розпалася остаточно.

" Я був хуліганом страшним. Я гуляв, зникав ночами і все таке", - так Пресняков коментував їх розрив в інтерв'ю Валерії Кудрявцевої.

Через деякий час після розставання з Крістіною Орбакайте Володимир Пресняков зрозумів, що втратив дуже важливу людину у своєму житті. Володимир дуже довго відходив від розставання, і навіть шукав розраду в алкоголі. Але одного разу він зустрів Наталію Подольську з якою одружений вже понад 10 років.
Пресняков з сім'єю, фото з відкритих джерел
Пресняков з сім'єю, фото з відкритих джерел
Після цього пара розділила творчу кар'єру на двох і часто гастролювала разом. У 2020 році Пресняков порадував своїх фанатів, і вперше за довгий час випустив новий альбом.
Та попри те, що зараз Володимир Пресняков одружений з Наталією Подольською і пара разом виховує двох синів, все ж артист у своїх інтерв'ю дає зрозуміти, що все ще іноді шкодує про те, що розлучився з Крістіною Орбакайте. І навіть зараз він з ноткою смутку в голові згадує їхні стосунки.

Нагадавши, Крістіна Орбакайте "помахала ручкою" прямо на день народження чоловіка.

Як повідомляв " Знай", фігура дочки Пугачової Орбакайте не вразила журі"Маски".

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Також " Знай" писав, що Пугачова зробила Кіркорову боляче-навіть Навальний допоміг.