Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила несподівану серію знімків, позуючи в компанії зірки TikTok, візажиста і співзасновника Whynot house Олега Машуковського, з яким нібито скандалила кілька тижнів тому.

Так, артистка вирушила на презентацію великих прем'єр на каналі "Україна", примірявши чорний брючний костюм-оверсайз і зібравши назад довге темне волосся, в той час як Олег вибрав для червоної доріжки довгу сукню з корсетом.

Машуковський допоміг Анастасії з макіяжем, а сама виконавиця зазначила, що її новоспечений друг знає, як використовувати будь-яку ситуацію собі на користь.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою
Показати ще

"Епатаж. Харизма. І, звичайно, хайп, - якби мене запитали, якими трьома словами можна описати @mashukovsky 🙈

Не завжди я згодна з його методами, але, віддати належне - він знає, як використовувати будь-яку ситуацію собі на користь і для просування!

А якими словами ви описали б мене?

P. S. Як вам мейк, який візажист @mashukovsky мені зробив на вечірку @kanalukraina ?"