Сенсаційна українська хіп-хоп і реп-виконавиця Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео.

Нещодавно знаменитість потрапила в гучний скандал - через зйомки рекламного ролика з її участю для Red Bull, під час дріфту на автомобілях в центрі Києва сильно постраждала Софійська площа.

Так, артистка вирішила спробувати залагодити конфлікт своїми силами, відправившись з командою і шанувальниками відмивати бруд на площі, проте була сильно здивована тому, що отримала повістку про виклик для участі в допиті.

instagram.com/alyona.alyona.official/

Зірка зізналася, що ні вона, ні її команда не знали про те, що захід від Red Bull був незаконним, так як представники переконували їх у зворотному.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

instagram.com/alyona.alyona.official/

До слова, виконавицю допитуватимуть як свідка, а в Міністерстві внутрішніх справ України повідомили, що відповідальним за зйомки реклами загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі до чотирьох.

"Любиш кататись, то люби і саночки возити!☺️🇺🇦

Файно — коли прибереш за собою
Круто — коли прибереш за іншим💪
Ідеально — коли не смітиш!

Дякую @redbullua , які відправили техніку прибирати на площу, але тепер діло йде до суду. А ми й досі не почули ніякої публічної інформації від них про те, як це все так «цікаво» склалося і чи був у них офіційний дозвіл, в наявності якого вони мене запевняли.

Ми з моєю командою і підписниками добре справлялися, відмиваючи бруд і несем відповідальність за свої вчинки. А чи зможуть тепер хейтери відмити той бруд, яким закидували мене останні 2 дні?🧐"