Відома зіркова тренерка і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася пікантним знімком зі свіжої фотосесії, позуючи в ассолютно прозорому боді чорного кольору. Так, артистка прикривала оголені груди руками і загадково дивилася вниз, демонструючи фігуру, над якою наполегливо працює завдяки правильному харчуванню і тренуванням.

Зірка зізналася, що дивилася інтерв'ю Маші Єфросиніної та Олександри Заріцької, солістки групи Kazka, а в рубриці "бліц" її зацікавило одне питання.

Аніта запропонувала шанувальникам відповісти, що б ті вибрали - gопулярність без грошей або хороший заробіток без популярності.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Почала дивитися інтерв'ю @mashaefrosinina з Kazka і класне питання прозвучало в бліці: що вибереш Популярність або гроші?

А ви, що вибрали б або вибираєте?

Бути популярним, але мало заробляти або ніхто тебе не знає або мало^ але "шаланди повні кефалі"?"

Фолловери не пройшли повз: "розкішна жінка ❤️", " Аніта, не перестаю вами захоплюватися👏 👏 👏", "дуже красиве фото❤️", "просто богиня 🔥".

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.