Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на найстаріший курорт Європи - Мадейра, Португалія, відвідавши його столицю, місто Фуншал.

Так, артистка показала, як насолоджувалася веселими літніми канікулами, виставивши і серію пікантних знімків в міні-бікіні чорного кольору. Зірка позувала серед пальм на тлі синьої води, доповнивши пляжний образ солом'яним капелюшком з широкими полями.

Леся демонструвала струнку фігуру, влаштувавши романтичний пікнік просто на бетонній огорожі. Нікітюк згадала кумедний момент і зізналася, що їла манго на узбіччі голими руками.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Всяке було на Мадейрі.... Але що б дівчина на узбіччі, жрала манго руками голими ♪

Такого місцеві старожили не пригадують

Спасибі гіду! Ви виконуєте всі бажання ❤️"

Фолловери не пройшли повз: "схоже Леся, що цього разу у вас "золота карта"!)))) 😂 ", "Португальські бюджетники...", " о Божечки!! Що ж так сліпить красою то така😮😮😍😍🔥🔥🔥", "красива галявина🌈 ☀️", "пікнік по українськи!😂 ", "Класна Леся! Класний капелюшок!".