Просто з Донбасу, де українські військові захищають країну від путінських терористів, прийшли новини про честь, доблесть і героїзм. Три рідних брата захищають рідну землю у складі ОС.

23, 22 і 21 - саме стільки років рідним братам Назару, Олександру і Максиму. У дитинстві хлопці разом грали у футбол і мріяли стати космонавтами або генералами. А зараз пліч-о-пліч захищають Україну на передовій.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-центру ООС в мережі Facebook.

Українські захисники, фото: Unian
Українські захисники, фото: Unian

"Почалося все з молодшого Максима.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

- Через місяць мені мало виповнитися 19 років, коли я прийшов у військкомат. Вирішив, що хочу захищати нашу державу від ворога. Наступного дня мій вчинок повторив Саша - пояснює Максим.

- Я був підлітком, коли почалися бойові дії на Донбасі. Відтоді знаю, що Росія - агресор. Я не пущу його до своєї рідної Львівщини. Хочу, щоб Україна була єдиною, щоб звучала українська мова, щоб зберігалася наша культура.

Згодом компанію молодшим братам склав і старший у родині - Назар.

- Мати відправила за братами спостерігати — посміхається Назар. - А якщо серйозно, ми завжди спілкуємося, підтримуємо один одного. Відчуття того, що поруч рідна людина, додає сил.

Хлопці звикли жити дружно у великій родині, в якій підростали четверо братів і чотири сестри. Тепер і на службі допомагають один одному.", - повідомляють автори публікації.

Раніше повідомляли, покупець поскаржився на "непристойні натяки" в маркеті: "Збентежили дині".

Як повідомляв Знай.uа, педіатр лікувала дитину від риніту, поки у неї була батарейка в носі: заплакана мама розповіла про пекло в клініці.

Знай.uа писав, на святковий "букет" до Дня Незалежності піде 5 млрд з держбюджету - які івенти готує Кабмін.