На червоній доріжці з'явилися разом зіркові експерти вокального талант-шоу "Співають всі!" співачка Анастасія Приходько і блогер Олег Машуковський. Настя і Олег розповіли, хто ж став ініціатором такої яскравої появи, і зізналися, який сюрприз готують шанувальникам до свого примирення.

Про це стало відомо завдяки новій повідомленням прес-служби ТРК "Україна".

А.Приходько і О.Машуковський, фото: ТРК "Україна"
А.Приходько і О.Машуковський, фото: ТРК "Україна"

На масштабному заході-презентації осіннього сезону ("Україна" – канал великих подій) судді проєкту "Співають всі!" співачка Анастасія Приходько і блогер Олег Машуковський вразили всіх несподіваною появою. Артисти вийшли на червону доріжку в екстравагантних костюмах – Анастасія одягла чорний чоловічий костюм, а Олег – довгу сукню з корсетом і довгими рукавичками.

"Ми намагаємося знайти спільну мову і спілкуємося на теми, які цікавлять нас обох. З'явитися тут саме так ми вирішили разом. Олег зробив мені макіяж, а я підібрала йому сукню. Тому ми так гармонійно виглядаємо", - прокоментувала свою появу на червоній доріжці каналу "Україна" співачка Анастасія Приходько.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Олег Машуковський зазначив, що вони зі співачкою нарешті помирилися і готові радувати шанувальників колабораціями.

А.Приходько і О.Машуковський, фото: ТРК "Україна"
А.Приходько і О.Машуковський, фото: ТРК "Україна"

"Зараз ми готуємо спільну пісню! Як співалося раніше "Мама, а ти ж мені казала...", - коментує блогер Олег Машуковський. - Насправді у нас з Настею свої історії, більш інтимні. Але у неї є чоловік і це дуже погано для мене, адже вона вірна йому. Але я вірю в те, що чоловік – не шафа, як то кажуть, посунеться".

Сама співачка не стала коментувати слова блогера, зазначивши, що він її чоловік на цей вечір.

Раніше повідомляли, Анастасія Приходько запалила з екстравагантним чоловіком-нічого не соромляться: "Готові".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько заінтригувала зізнанням про своє минуле: "Є можливість змінити".

Знай.uа писав, Настя Каменських потрапила під "обстріл" через фігуру, за яку так довго боролася: "Вже б до вух труси натягнула".