Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

Знаменитість і її чоловік Вадим - батьки двох доньок, 16-річної Маші і 9-річної Аліси. Обидві дівчинки активно публікують знімки на своїх акаунтах в Instagram, а старша, Маша, підкорює ще й TikTok.

Нещодавно на сторінці Аліси з'явилося перше за довгий час фото, зроблене зірковою мамою - дівчинка вражала натуральною красою на портретному кадрі, розпустивши довге світле волосся.

У різних інтерв'ю Ольга не раз заявляла, що молодша донька - копія свого батька. Їй не дуже подобаються "дівчачі" забави, зате Полякова-молодша любить лазити по деревах, одяг-оверсайз і екстремальні розваги. Іноді малеча потрапляє до виконавиці на відео, допомагаючи мамі по дому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Всім Привіт)"

Фолловери почали коментувати публікацію, засипаючи Алісу копліментами і пропонуючи їй частіше посміхатися:" посміхайся,це тобі так личить)"," Ну Привіт"," красива❤️", " Привітик🔥","😍Красотуля🔥 😍".

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора