Легендарний гурт "Кіно" виступить 24 вересня у київському Палаці Спорту. Заради цієї події музиканти возз'єднаються на великій сцені.

Через тридцять років музиканти культового гурту знову возз'єднаються на великій сцені, щоб разом зі своїми шанувальниками поностальгувати під знамениті "Звезду по имени Солнце" и "Кукушку".

Фанати гурту "Кіно" побачать, якими можуть бути концерти культового рок-колективу через три десятиліття. Основною ідеєю цього проєкту організатори називають бажання дати нове життя музиці, яку слухає не одне покоління людей.

Віктор Цой
Віктор Цой

Як зазначається, склад, який виступить восени в Києві, знайомий кожному. На сцену вийдуть два оригінальних басисти групи "Кіно" - Олександр Титов та Ігор Тихомиров, а також незмінний гітарист - Юрій Каспарян.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Що цікаво, заспіває на концерті у Києві сам Віктор Цой. Адже в основі програми - голос фронтмена "Кіно", оцифрований з оригінальних багатоканальних записів. Квитки на подію можна придбати вже зараз.

"Шанувальники легендарного рок-виконавця вірять: Цой - живий, як мінімум в серцях покоління. А ось в те, що через 30 років після розпаду колективу фанати отримають шанс потрапити на живий концерт, не вірив ніхто. Але це сталося! Гурт «КІНО» дасть двогодинний концерт у Києві восени 2021 року.", - йдеться у повідомленні організаторів.

Віктор Цой
Віктор Цой

Нагадаємо, розлучена Slavia засвітила красеня-шанувальника: Дзідзьо так не робив. Slavia поділилася емоціями і планами на майбутнє

Як повідомляв портал "Знай.ua", Slavia після розлучення з Дзідзьо "підупала духом": "Забирає багато сил". Slavia розповіла, що у неї забирає багато сил

Також "Знай.ua" писав, Slavia підшукала достойну заміну Дзідзьо: "Красунчик у всіх розуміннях". Slavia міцно затисла в обіймах друга Дзідзьо