Відома українська співачка Jerry Heil активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де демонструє події з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість ошелешила шанувальників заявою про власне весілля. 25-річна артистка зазвичай не афішує подробиці особистого життя, проте в інтерв'ю Маші Єфросиніній рік тому зізнавалася, що ніколи не прибувала в серйозних стосунках з чоловіком і не мала інтимної близькості.

Як виявилося, Яна Шемаєва вийшла заміж сама за себе - на церемонію були запрошені зіркові гості, а до вівтаря дівчину провів її батько під хіт Олександра Пономарьова.

Виконавиця в білосніжній сукні давала клятву дзеркалу і зізнавалася собі в любові, а після презентувала новий трек.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Я сказала собі так💚"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "той момент, коли всі родичі говорять тобі вийти заміж і ти приймаєш їх виклик😂 😂"," ще більшої дурниці не бачила😮 😮 😮"," веселенький маразм бачила всякого, але такого ще не бачила🥴 🤪", " які вірні слова👏 🔥"," бардак в голові))))", " той момент, коли ніхто так і не привів нареченого.".