Популярна українська журналістка, телеведуча, головна героїня авторської програми "Аферисти в сітях" і друга половинка колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь продовжує радувати своїх шанувальників яскравими кадрами з походу на риболовлю.

Так, телеведуча вже публікувала фото, де вона просто заснула зі спінінгом в руках. А зараз зірка телебачення все в тому ж місці простягнула стрункі ніжки на балку причалу і весело посміхалася очима крізь сонцезахисні окуляри.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Нарешті розібралася, навіщо ці штуки на містках",-повідомила Олена-Крістіна Лебідь.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На жаль, Олена-Крістіна Лебідь видає знімки порціями і показує, як все відбувалося протягом декількох днів відпочинку. Однак не варто забувати, що активні користувачі мережі Instagram можуть наробити купу знімків і поступово ними ділитися протягом декількох днів.

Віддані фанати не втомлюються залишати схвальні оцінки у вигляді лайків, а також активно коментують фото. У коментарях користувачі захоплюються крутістю телеведучої, залишають смайлики і бажають зірці гарного дня.

Раніше повідомляли, Олена-Крістіна Лебідь не витримала випробування вудкою Розенка і впала на землю: "Не спати...".

Як повідомляв Знай.uа, Павло Розенко ледь не спіймав на свою вудку собаку Олени-Крістіни Лебідь: "Хоче".

Знай.uа писав, Олена-Крістіна Лебідь зловила на пляжі нахаба з довгим і товстим: "Серед білого дня...".