Відомий український дизайнер Андре Тан має чимало шанувальників. Тому він часто радує їх новими фотографіями або ж цікавими подробицями з життя в своєму instagram.
Цього разу Андре Тан поділився з підписниками своїми роздумами про життя. Дизайнер зізнався, що з самого дитинства для нього було дуже важливо його оточення, адже так він набирався досвіду і знань.

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана

"Коли ще перша вчителька мене строго вичитувала за абсолютно невинні дитячі витівки, я приходив в подив, а її слова ще довго не давали мені спокою. І так було майже з усіма дорослими людьми, особливо з тими, хто мав авторитет в моїх очах. Якщо підсумувати, з'ясовується одна проста істина: не я впливав на світ, а, більшою мірою, світ на мене", - розповів він.

Андре Тан зазначив, що, той час вже давно минув, він подорослішав і сформувався як особистість. Тепер він може впливати на інших людей, які так чи інакше зустрічаються в його житті.

Андре Тан, фото: Instagram
Андре Тан, фото: Instagram

"Скільки ви вже підписані на мій інстаграм? День? Місяць? Рік? Але ж весь цей час я, так чи інакше, за допомогою візуальної або текстової комунікації, впливав на вас. А чому так? Вас притягнула моя сила-дизайнерська, бізнесова, особиста. І тут найцікавіше: чим більше у тебе сили, тим більше відповідальності", — підсумував він.

Також він згадав, як нещодавно на проект приймав нову дівчину конструктора одягу. При цьому він відразу помітив, що людина не здатна робити цю роботу. Але при цьому, він змовчав, адже був авторитетом для неї і міг відібрати у неї все бажання розвиватися.

"Я ж авторитет в її очах! Обламаю дівчинці крила! Тому м'яко, тактовно сказав, над чим попрацювати і що потренувати. Порадив прийти пізніше, коли буде 100% готова", — розповів він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадавши, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.uа" , Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.uа" писав, Андре Тан в ставку поділився одкровеннями про кохання: "не зробить вас щасливими"