Популярна українська журналістка, телеведуча і колега Анатолія Анатоліча за програмою "Ранок з Україною" Лілія Ребрик останнім часом стала частіше ділитися зі своїми шанувальниками позитивними новинами, думками і навіть філософськими роздумами.

Цього разу Лілія Ребрик висловилася стосовно того, як люди ставляться до цифр і їх впливу на життя. Не секрет, що публікація з'явилася в п'ятницю, 13 серпня, тепер - це цілий привід, щоб обговорити забобони.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лілі Ребрик в мережі Instagram.

Публікація Лілії Ребрик, скріншот: Instagram
Публікація Лілії Ребрик, скріншот: Instagram

"Притиснули п'ятницю 13 каблуками! Поставила на паузу ефірний тиждень "Ранку з Україною"! Нехай все у всіх буде добре!!!", - повідомляє Лілія Ребрик.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати
Показати ще

Також телеведуча додала до публікації ще й яскравий знімок на якому можна побачити доволі підтягнуті форми молодої мами. Віддані шанувальники почали активно залишати лайки і коментарі. Ось, що написали Лілії у відповідь: "Вогонь", "Затопчемо цю п'ятницю", "Красуня наша".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно 40-річна артистка розмістила короткий ролик з даху столичної висотки, з якої можна побачити практично все місто як на долоні. У кадрі дівчина позує в ніжній рожевій сукні національного стилю, її волосся романтично майорять на вітрі, а в щасливу посмішку неможливо не закохатися. На відео її сукня підлітає вгору, зовсім як у молодої Мерилін Монро.

Раніше повідомляли, Лілія Ребрик стривожила фанатів несподіваним зізнанням: "Ані вдихнути, ані позіхнути".

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик зізналася, з ким промокла б під дощем: не чоловік і навіть не Анатоліч.

Знай.uа писав, Лілія Ребрик перетворилася на Мерилін Монро і показала, що у неї під платицем: чоловікам пощастило.