Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість повернувся з відпочинку в Хорватії, де насолоджувався літніми канікулами разом з дружиною Настею Каменських.

Так, артист одразу ж взявся за роботу, наполегливо готуючись до грандіозного дня народження групи "Mozgi", який відбудеться 19 вересня в Києві. Зірки виступлять в одному з пляжних клубів столиці, де представлять нові треки.

Шоумен виклав знімок разом з Позитивом і Дядею Вадею - всі виконавці позували в чорних брючних костюмах і в широких сонцезахисних окулярах, доповнивши бругальні образи срібними ланцюгами.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Ok…..

#mozgi new tracks is coming ... на сторінці @mozgiband конкурс ,

відгадайте назву нового треку …

let’s go"

Фолловери не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію: "матриця🔥", " красунчики👍 💣 🔥 😍 😘", "люди в Чорному", "люди в чорному😂", "ваув, бейба!", "Ножем по серцю! Так боляче, що нікуди не дітися! 🔥 😎 ", "чорнобривці"," лисий з Бразерс)","мафія".