Володимир Дантес і Надія Дорофєєва частенько радують своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать мільйони людей.

На сторінку Дорофєєвої підписано п'ять мільйонів чоловік, а на Володимира Дантеса - 630 тисяч. 5 серпня вони святкували 10 років разом, хлопець написав велику публікацію, в якій зізнався, що вони пережили дуже багато змін. А потім поскаржився на зубний біль. Він вперше за 33 роки зіткнувся з тим, що потрібно видаляти нерв.

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

Зараз же Надя Дорофєєва відобразила себе голою в ліжку, будучи під ковдрою. Виконавиця зізналася, що вирішила поспати вдень і згадала, як важко сприймають обідній сон дітлахи.

"Обідній сон, яка розкіш. Якби мені в дитинстві сказали, що я за власним бажанням піду спати вдень - я б плюнула в обличчя і не повірила)))", - написала вона.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

А перед цим Дорофєєва повернулася до українців попою, вибравши переможця між басейном і морем.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Якщо вибирати між морем і басейном - звичайно ж море - переможець. Але тут тенечек, і таааак добре. До моря підемо в другій половині дня", - зізналася Надія.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Володимир Дантес загордився синцями і зморшками: "Буду чіплятися за молодість"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва вразила одкровеннями про токсичні стосунки: "Використовував у своїх цілях"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва показала попу в міні-шортах перед найзаповітнішою справою: "На низькому старті"