Український футболіст, півзахисник і лівий захисник англійського "Манчестер Сіті" та національної збірної України Олександр Зінченко та його дружина журналістка Влада Седан днями стали батьками - у пари народилася донечка.

Пройшло лише 10 днів від пологів, а Влада Седан вже вирішила похвалитися своєю фігурою. Дружина Олександра Зінченка опублікувала дві фотографії - одну, зроблену під час вагітності, а іншу - через 10 днів після народження дитини.

Відповідні фотографії з'явилися на особистій сторінці Влади Седан в соцмережі Інстаграм, де за її життям стежать 536 тисяч читачів.

Влада Седан, instagram.com/v.lada_sedan
Влада Седан, instagram.com/v.lada_sedan

"Фото з різницею в 10 днів 😇 🌿 ", - підписала вона колаж з фотографій. Влада Седан

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На фотографії видно, що Влада Седан перебуває у відмінній фізичній формі, а по її талії й не скажеш, що вона недавно народила дитину. Це помітили і її підписники.

"По фігурі й не скажеш, що ви недавно народили 😍 😍 просто неймовірно красива😍", "Як завжди красуня😍❤️", "Відьма 😂😂😂 😍 😘", "Яяяяк?😍 дуже круто виглядаєте 🔥", "Гідно👏 👏 👏", - реагують у коментарях.

Коментарі, instagram.com/v.lada_sedan
Коментарі, instagram.com/v.lada_sedan

Коментарі, instagram.com/v.lada_sedan
Коментарі, instagram.com/v.lada_sedan

Нагадаємо, Олександр Зінченко забув звідки родом його дружина Влада Седан: "З якого я Козятина?". Олександр Зінченко посперечався з дружиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", вагітна Влада Седан примостилася біля знаменитого героя: Зінченка й близько не видно. Вагітна Влада Седан показала, як проводить час

Також "Знай.ua" писав, у Олександра Зінченка і Влади Седан поповнення в родині, щасливий тато не стримався: "Ви - моє життя". Щасливий Олександр Зінченко став татом