Популярна українська виконавиця, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, Надя вирушила зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом в колоритну Туреччину, щоб зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, знайти привід, щоб розмістити масу яскравих фото і відео з довгоочікуваної відпустки.

Цього разу 31-річна артистка поділилася кумедним коротким роликом в Insta Stories. У кадрі подружня пара відпочиває в пляжному бунгало біля моря, і дуже мило сварятися з приводу прочитання книги. Володимир запропонував Наді послухати з його вуст уривок з книги, яка складається з 90 історій автора, але та почала наполягати на тому, щоб самій, особисто прочитати сторінку.

скріншот з Insta Stories

Подружжя таки не змогли домовитися, але так як спочатку книга була в руках у Дантеса, він проігнорував прохання Дорофєєвої, і почав читати історію, чим дуже обурив дружину.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що голая Надя Дорофєєва похвалилася "старечою" звичкою: бабусі роблять це кожен день

Нагадаємо, що мвже Дорофєєвої Володимир Дантес "змусив" жінок обрізати волосся: всіх під каре

Також портал Знай.uа повідомляв, що Надя Дорофєєва показала себе справжню: хот-дог з заправки, секонд "П'ятак" і нічні прогулянки по місту